Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 24-08-2020 12:25   Güncelleme : 24-08-2020 12:25

Kayıt Dışı Ekonomi Ve Çözümleri Kitabı

Kayıt Dışı Ekonomi Ve Çözümleri Kitabı

Rabbime sonsuz şükürler olsun ki 10. kitabımı da yayınlamayı nasip etti. “Kayıtdışı Ekonomi ve Çözümleri” başlıklı kitabım Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık eserleri arasında internetten satılmaya başladı.

Bu eser onlarca bilim adamının dünyanın birçok bölgesinde çamurlu ve tozlu yollarında yaptığı çalışmanın bir ürünüdür. Çok büyük emekler verilerek hazırlanmıştır.  Kamu bürokratlarına ve bayındırlık çalışanlarına ciddi bilgiler sunmaktadır.

Çevre ve Şehircilik konularında da emek veren herkesin başucunda bulunmasında yarar olan bir kitaptır. Çünkü burada tespit edilen konular ve sonuçları; insanların çok büyük bir bölümünü yakından ilgilendirmektedir. Umarım gereken ilgiyi görür.

Kayıt dışı ekonomi yüzünden özellikle gelir durumu düşük insanlar arasında çok ciddi sorunlar yaşanmaktadır. İnsanların önemli bir kısmı yıllarca çalışıp didindikten sonra, çocuklarına daha iyi bir hayat sürmesi için miras bırakmak istese dahi buna yasal olarak imkân bulamamaktadır. Çünkü sahip olduğu gayrimenkulleri belgeleyememektedirler.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN