Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-12-2016 15:32   Güncelleme : 15-12-2016 15:32

Necattin Demirtaş'tan Kavak Belediyesi'ne Ziyaret!

Eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Kavak Belediyesi'ni ziyaret etti.

Necattin Demirtaş'tan Kavak Belediyesi'ne Ziyaret!

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret eden eski ilkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Kavak'ta yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek Başkan Sarıcaoğlu'na teşekkür etti.

Kavak Belediyesinde Başkan Sarıcağlu ile sohbet ettikten sonra Kavak Bölge Parkında bulunan Kavak Tirit Evi'ne ardından Kavak'ta yeni hizmete giren Kavak Kardelen Düğün Salonu ve Canbulatoğlu Çerkes Ekrem Bey Parkında incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmaları büyük bir beğeni ile takip ettiğini söyleyen Necattin Demirtaş konuşmasına şu şekilde devam etti; "Doğup büyüdüğüm ilçem olan Kavak'ın bu hale gelmiş olması beni çok mutlu etti. Birçok çalışmayı yerinde inceleme fırsatı buldum. Kısa süre içerisinde bu şekilde bir başarıya imza atan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu tebrik ediyorum. Ayrıca bizlere karşı göstermiş olduğu alçak gönüllülük ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Eski ilkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu; "Necattin Başkanımız ile ilçemizde çalışmaları gezdik. Ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla her zaman devam edecek amacımız ilçemizdeki yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarmak" dedi.

adminadmin