Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-09-2019 08:59   Güncelleme : 25-09-2019 08:59

Siyaset nasıl bir şey bir türlü anlayamadık

Samsun Büyükşehir Belediyesi Eski Başkan Zihni Şahin, OMÜ ve Samsun üniversitelerinde eğitime başlanmasıyla alakalı olarak sosyal medyada bir paylaşım yaptı.

Siyaset nasıl bir şey bir türlü anlayamadık

Zihni Şahin paylaşımında Samsun’a tramvayı kazandırdığı için önceki başkan Yusuf Ziya Yılmaz’a “Samsunumuzda Tramvay ulaşım alanında önemli bir hizmet sağlamaktadır. Bu projeyi Samsunumuza kazandıran Samsun Büyükşehir Belediyesi eski başkanı ve Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Yılmaz beye teşekkür ederim” dedi.

Şahin Şöyle devam etti;

“Ayrıca bugün üniversite öğrencilerimizi üniversiteye taşıyan tramvay hattını da başkanımız başlatmıştı. Şahsımın 11 Aylık Büyükşehir Belediye başkanlığım sırasında ise bu hattı tamamlamış test sürüşlerini başlatmıştık. Samsun Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Mustafa Demir gerekli tüm çalışmaları, test sürüşlerini tamamlayarak hizmetteki son noktayı koymuştu. Başkanımız Mustafa Demir Beye teşekkür ediyorum.”

DEMİR DE YUSUF ZİYA YILMAZ’A TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Bilindiği gibi Samsun eski Büyükşehir Belediye Başkanı zihni Şahin, yeniden aday gösterilme aşamasında hem Yusuf Ziya Yılmaz ve hem de Mustafa Demir ile büyük gerilimler yaşamış ve nihayetinde aday gösterilmemişti.

Öte yandan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Samsun’da gerçekleştirdiği toplantıda Hem kendisi Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür etmiş ve hem de salondakilere Yılmaz’ı alkışlattırmıştı.

SALONDA AYRI SOKAKTA AYRI

Demir, Samsun İstiklal Caddesi’nde esnafla kahvaltıda buluşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, alkışlattığı Yusuf Ziya Yılmaz hakkında, İstiklal Caddesinin mevcut halinin eski Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın eseri olduğunu belirterek, “Bu yol eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz döneminde trafiğe kapatıldı. Binalar tek tip haline onun döneminde getirildi. Bu binaların dış cephesi kaç defa döküldü. Dökülen dış cephe kaplama için icralık olan esnaf ve vatandaşlarımız oldu. Sonrasında Belediyenin kasasından bu cephe kaplamasını tekrar yaptırdı. Ona neden zamanında sitem etmediniz, neden trafiğe kapatılırken sesinizi çıkartmadınız. Şimdi bana sitem ediyorsunuz” demişti.

adminadmin