Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 21-11-2020 07:33   Güncelleme : 21-11-2020 07:33

Ücretli Öğretmenler Öğretmenler Gününde Müjde Bekliyorlar!

Ücretli Öğretmenler Öğretmenler Gününde Müjde Bekliyorlar!

Devletini, milletini seven  Türk bayrağının dalgalandığı her yere giderek öğretmenlik mesleğini elindeki tüm imkânları en güzel şekilde kullanarak yapan 5 yıl ve üzeri öğretmen olarak çalışmış. Öğretmenlik mesleğine gönül vermiş  devlet kadrolarında milli eğitime bağlı devlet okullarında ücretli öğretmen olarak uzun yıllar çalışan 4 yıllık fakülte mezunu olan eğitim fakültelerinden pedagojik formasyon eğitimi almış tüm ücretli öğretmenler 24 Kasım 2020 gününde müjdeli haberi almak için gece uyumadan saygı, sevgi ve umutla kadroya alınacakları haberi duymayı bekliyorlar.

Ülkemizde bakanlar, başbakanlar, belediye başkanları değişmiştir. Mesleğine gönül vermiş öğretmenlerin yerleri hiç değişmemiştir. Öğretmenler hiç bir siyasi çıkar gözetmeden emek vermiştir.

Bir öğretmen ne kadar rahat olur mutlu yaşarsa yetiştirdiği çocuklarda o kadar iyi yetişir. Öğretmenlerin mutlu ve huzurlu olması için onlara sağlanan imkanların kısıtlı olmaması gerekiyor. Heran işten çıkartılacağı baskısı ve korkusu ile çalışan öğretmenler sağlam nesiller yetiştiremezler . Yetiştirseler dahi kendi öz yaşam haklarından çalarak veya büyük fedakarlıklar yaparak yetiştirmek zorunda kalırlar.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN