Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 09-07-2014 09:57   Güncelleme : 09-07-2014 09:57

KASİAD’IN YÖNETİM KURULU VE ÜYELERİ SİLİNDİ Mİ?

Merkezi Samsun’da olan Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği KASİAD’ın resmi veb sitesinde yer alan yönetim kurulu ve üyelerimiz listesinde hiçbir isim yer almıyor..

KASİAD’IN YÖNETİM KURULU VE ÜYELERİ SİLİNDİ Mİ?
Bu durum KASİAD yer altına mı indi sorusunu akıllara getiriyor..

Sitede hakkımızda bölümünde KASİAD’ın 1994 yılında “ Birlikten KUVVET doğar” düşüncesiyle kurulduğu ve kurulduğu ilk günden bugüne  iş hayatında öncü, dürüst, başarılı, takım çalışmasına önem veren, çevreye ve topluma duyarlı, tüm ilişkilerinde açık, içten ve yenilikçi işadamlarından oluşmaktadır” denilirken, KASİAD’ın üyelerinin ve bölgesindeki işadamlarının sorunlarını ve tecrübelerini paylaşan, doğru karar vermesinde ihtiyaç olan bilgileri temin eden, yeni iş ve işbirliği imkânları sağlayan bir dernektir” ifadeleri yer alıyor..

KASİAD’ın resmi sitesinde ayrıca Başkanın mesajı, Başkanın ismi, yönetim kurulu üyeleri ve diğer üyeler listesine ulaşılamazken reklam verenlerin ve sponsorların reklamlarına müdahale edilmediği de dikkatlerden kaçmadı..

KASİAD’ın resmi sitesinde, altın markalarımız bölümünde TOZLU Alışveriş, FİLİZ Gıda ve TELLİOĞLU Metal Sanayinin reklamlarıyla birlikte SÜRAT KARGO’nun TUSKON üyelerine yüzde 70 indirim tanıtımları da yer alıyor..

Öte yandan aynı durumun TUSKON resmi veb sitesinde de yer aldığı ve TUSKON’un Yönetim Kurulu bölümünde “Bu sayfanın içeriği hazırlanmaktadır” ifadesinin yer aldığı gözlendi.. 
adminadmin