Türkiye
Giriş Tarihi : 04-01-2020 10:15   Güncelleme : 04-01-2020 10:15

Samsunlu Bürokrat Cafer Uzunkaya İş Sağlığı Ve Güvenliği Genel Müdürü Oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Tarkan Alpay görevden alınırken, yerine Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya atandı.

Samsunlu Bürokrat Cafer Uzunkaya İş Sağlığı Ve Güvenliği Genel Müdürü Oldu!

Peki Cafer Uzunkaya kimdir, nerelidir. Cafer Uzunkaya hangi görevlerde bulundu? İşte Cafer Uzunkaya hayatı, biyografisi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Tarkan Alpay görevden alınırken, yerine Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya atandı. Peki Cafer Uzunkaya kimdir, nerelidir. Cafer Uzunkaya hangi görevlerde bulundu? İşte Cafer Uzunkaya hayatı, biyografisi.

Cafer Uzunkaya kimdir?

Cafer Uzunkaya, 1965 yılında Samsun'da doğdu. Lisans eğitimlerini İlahiyat ve İktisat Fakültelerinde, Yüksek Lisans eğitimini ise İktisat Anabilim Dalı programında tamamladı.  Farklı kurumlarda, Öğretmen, İl Müdürü, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü, Eğitim, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini gerçekleştiren UZUNKAYA, halen İŞKUR Genel Müdürlüğü ve İŞKUR Yönetim Kurulu Başkanlığı  görevlerini yürütmektedir. İyi derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

adminadmin