Eğitim
Giriş Tarihi : 19-02-2014 19:08   Güncelleme : 19-02-2014 19:08

VİRÜSLÜ EGİTİM

Çocuklarımızı gelecekte karşılarına çıkacak zorluklara karşı mücadele edecek bilgi ve beceriye sahip olmalarını sağlamak ve geleceğe donanımlı bir şekilde hazırlamak için okula gönderiyoruz.

VİRÜSLÜ EGİTİM
Bazılarımız okul tercihini çocukların isteğine bırakır, bazıları da çocuğunu kendi hayalleri doğrultusunda yönlendirir. Toplumun ezici bir çoğunluğu işin parasal yönünü ön plânda tutar, kimisi de geriye iyi bir nesil bırakma hesabı içinde olur. Ama herkesin ortak amacı çocuğunu geleceğe donanımlı hazırlamaktır.  Özellikle İmam Hatip Liselerini tercih edenler, çocuklarına kendi aile ortamında veremedikleri dini eğitimin, diğer kültür dersleri yanında devlet otoritesinde verilmesini isterler.

Ne var ki kendisine saygı duyduğum bir kardeşimin İHL kız öğrencileri arasında yaşanan kavgada, müdahale etmek isteyen öğretmenlerine bile burada ifade edemeyeceğim çok ağır hakaret ettiklerine şahit olduğunu anlatması, bu okulun da çizgisinden çıkarıldığını gösteriyor.

Bugün okullarımız maalesef eğitim kurumu olmaktan çıkmış, bazı teorik bilgilerin yanında bilimselliği ispat edilememiş batılı sapık kavramların öğretildiği beyin yıkama merkezleri konumuna gelmiş ve çocuklarımız kendi değerlerine başkalaştırılmıştır.

Bunun yanında kutsal aile ortamı, hazırlanan art niyetli televizyon dizileri ile dinamitlenmiş çocukların aile içinde almaları gereken ahlâki değerlerin önü de kesilmiştir.    
 
http://www.akasyam.com/kose-yazisi/813/viruslu-egitim.html 
adminadmin