Türkiye
Giriş Tarihi : 30-08-2014 13:50   Güncelleme : 30-08-2014 13:50

İshak Başkan Bu Projeyi Yeniden Hayata Geçir!

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Üniversite öğrencilerine günlük sıcak çorba ekmek veriyordu..

İshak Başkan Bu Projeyi Yeniden Hayata Geçir!

Necattin Demirtaş’ın Başkanlığı kaybetmesiyle bu proje de tarihteki yerini almış oldu..

Fakat şimdi üniversitenin Atakum Belediyesi sınırları içinde olması dolayısıyla bu projeyi Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın yeniden hayata geçirmesi bekleniyor.

Yurtlar bölgesi Atakum’da öğrenciler Atakum’un en önemli ekonomik kaynağı ve sosyo kültürel bileşeni durumunda..

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın yurtlarda kalan öğrencilerin Atakum’da oy kullanma oranlarını hesap etmeden bu hizmeti öğrencilere yeniden vererek gönüllerini feth etmeli ve oy hesabının dışında bir başka hesapla olaya yaklaşmalıdır..

TÜRKİYE’NİN SEVGİSİNİ KAZAN

Bilindiği gibi İlkadım Belediye Başkanı NEcattin Demirtaş, güzel bir anlayışla kendi bölgesinde olmamasına rağmen İki yıl boyunca hem sanayide hem de üniversitede çırak ve öğrencilere sosyal belediyecilik anlayışıyla güven ve yaşam hizmeti sunarak ücretsiz olarak çorba ekmek dağıtmış ve öğrencilerin gönüllerini fethetmişti.

Bu davranışı sadece öğrenciler tarafından değil, bölgedeki vatandaşlar ve hata Türkiye’nin muhtelif şehirlerindeki öğrenci velileri tarafından da büyük memnuniyetle karşılanan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Toplumsal barış ve kardeşliğin yaygınlaşmasının yanında hayırseverlik müessesini anlamı kıldık. Atakum'da üniversitede okuyan öğrencilerimize ve Canik'te sanayide çalışan çıraklarımıza her gün ücretsiz olarak 3 bin çorba ekmek dağıtıyoruz. Öğrencilik zordur. Özellikle de şehir dışından kentimize okumak için gelen gençlerimiz için daha da meşakkatli. Bu hizmetle üniversitede okuyan öğrencilerimize bir nebzede olsun katkıda bulunuyoruz. Cebinde harçlığı olmayan kimi öğrencilerimiz öğünlerini bu çorba ve ekmekle geçiriyor. Öğrencilerimiz bu hizmetten ötürü bize memnuniyetlerini ifade ediyor" diye konuşmuştu.. 

adminadmin