Eğitim
Giriş Tarihi : 04-03-2022 17:11   Güncelleme : 04-03-2022 17:11

Samsun Üniversitesi Istanbul’da öğrencilerle buluştu

Samsun Üniversitesi üniversite tercih fuarları kapsamında İstanbul’da üniversiteye hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi.

Samsun Üniversitesi Istanbul’da öğrencilerle buluştu

Lütfi Kırdar Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen fuara katılan Samsun Üniversitesi, şehir ve üniversite hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Üniversite bünyesinde bulunan bölümler hakkında verilen bilgilerle öğrencilerin soruları cevaplandı.

Üniversiteler konusunda bilgi almak ve tercihlerine yön vermek isteyen aday öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği  üniversite tercih fuarının İstanbul lokasyonunda yerini alan Samsun Üniversitesi tanıtım standında Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Cem Kolbakır, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Fikriye Karaman ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Ceyhun Bayraktar iki  gün boyunca öğrencilere bilgi aktarımında bulundu.

Online ve yüzyüze olarak üniversite tercih fuarlarında yer alan  Samsun Üniversitesi, nitelikli toplum için nitelikli üniversite hedefiyle, Türkiye çapında organize edilen fuarlara katılım sağlayarak, aday öğrencileri detaylı olarak bilgilendiriyor.

Samsun Üniversitesi’nden alınan bilgiye göre; mart ve nisan aylarında, çeşitli illerde düzenlenen üniversite tercih fuarlarına katılım sağlanarak, öğrenciler bilgilendirilmiş olacak.

Recep YAZGANRecep YAZGAN