DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Özhan KIZILTAN
Özhan KIZILTAN
Giriş Tarihi : 12-12-2018 11:05

Kurumsal Şirk

Önceki yazılarımızda, Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneğinin Allah’ı “Evrenin Ulu Mimarı” olarak adlandırdığını, derneğin Allah tasvirinin DEİZM üzerine kurulduğunu açıklamaya çalışmıştık. Yazılarımızı takip edenler, derneğin sarhoş kafayla insanlara nasıl “NUR” dağıttığını, resmi toplantılarında kutsal kitapların üzerine gönye ve pergel koyarak, masonluğun prensiplerini ilahi kelamdan daha üstün tutuklarını da anlatmıştık.

Anadolu’nun çeşitli köşelerinde kendilerine yeni çalışma alanları belirleyen masonlar, gittikleri yerlere işte bu düşünceleri götürüyor. Misyoner Masonluk şiarıyla valiliklerin olurunu alarak, kime hizmet ettiği meçhul olan katarlarına, devlet eliyle yeni vagonlar ekliyorlar. İktidar bir taraftan yerli ve milli söylemleriyle iyi niyetli vatandaşları heyecanlandırırken, el altından paravan derneklere yol veriyor. Bu mu sizin milliğiniz? Diye sormak lazım. Valiler, kaymakamlar, bürokratlar, devleti temsil eden kim varsa, harekete geçmek için yetkilerini kullanmak yerine, bir üstünden emir bekler hale gelmiş. Biatkâr, dirayetsiz ve inisiyatifsiz yerel yöneticilerin suskunluğu yeniden ayağa kalkmaya çalışan Türkiye’ye zarar verecek boyutlara geldi.

Malum derneğin, uyguladığı ayinlerin içinde ŞİRK kavramını barındırdığı, azıcık dini bilgiye sahip olanlar tarafından rahatlıkla görülebilir. Demokrasinin bizlere verdiği serbesti içinde herkes istediği inanca sahip olmalıdır. Hatta başkalarına zarar vermeden,  kişisel anlamda günah işleme özgürlüğüne de sahip olunabilir. Buna itirazımız yok. Temel insani haklar açısından kendi âleminde isteyen istediğine inanır, istediği kadar günah da işler. Hukuken “sen niye böyle yaşıyorsun” diyemeyiz.

Burada farklı bir durum var. İş kişisellikten çıkıp, kurumsal hale gelmiş. Kamu tarafından dernek statüsü verilen Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneğinin tüzüğünde beyan ettiği amaçlar arasında bu tür uygulamalar yazmıyor. Kardeşlik, sevgi ve hoşgörü gibi kötü niyetlilerce kullanılmaktan harap düşmüş, defalarca üstünden geçilmiş kavramları, pazarlama stratejilerine alet ederek, kökü dışarıda olan inançlarını başkalarına da aşılama gayretindeler.

Mâbed adını verdikleri kapalı alanda, her akşam düzenledikleri ayinlere, törenlerde kullandıkları sembollere, bulundukları toplumun inançlarına ters düşen dayatmalara, resmi tüzüklerinde yer vermiyorlar.

Dernek tüzüğü, ülkenin âdet ve inanışlarına tam ters istikamette çalışmalar yapmak için paravan olarak kullanılıyor. Kâğıt üzerinde topluma hizmet etme amacında olduklarını söylüyorlar. Malum dernek, resmi otoritelere sunduğu tüzüğünde münafıklığı yaymak istediklerini açıkça beyan etseydi,  valiliklerden resmi izin alsaydı veya kendini ayrı bir din olarak kabul ettirip, yasalar çerçevesinde misyonerlik yapsaydı bizim de diyecek sözümüz olamazdı.

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği; Demokrasinin sivil toplumlara verdiği toleranstan yararlanarak, asıl düşüncelerini belli etmeden, bir virüs gibi toplum içinde sessizce ilerlemektedir. Güney ve Batı illerimiz başta olmak üzere Anadolu’ya hızla yayılmaktadır.

Karadeniz’e girmeye cesaret edemeyen derneğin, fırsatını bulduğu takdirde Doğu illerine de çengel atacağını tahmin etmek hiç de zor değil. İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’ nun masonluk adıyla pazarlanan ucubenin gerçek yüzünü en az bizler kadar görmesi lazım. Dileriz öyle olsun…

Özhan Kızıltan

NELER SÖYLENDİ?
@
Özhan KIZILTAN

Özhan KIZILTAN

DİĞER YAZILARI Erdal Beşikçioğlu mesaj mı veriyor! Masonlar Fabrika Ayarlarına Dönüyor Sayın İçişleri Bakanı Yerlikaya’ya Arz Ederiz! Ertuğrul Özkök ve Mason Davetiyesi Büyük Locada ‘İlerici Masonlar’ Paniği Kızıl Ordu’dan Taşeron Wagner’e CHP'yi Kim Kurtaracak Ezikler Siyaseti Sever! Ercan Öztürk Düzce’nin İşine Yarayacak Mı! Tuhaf Şeyler Oluyor Üç Milyon Dolarlık Mason vurgunu Tunç Soyer ve Türevlerinin Festival Atatürkçüğü Erenlerin Topu Küffarın Bağrında Patlayana Kadar Yazacağız Ak Parti’nin Masonsever Belediye Başkanı Turgut Altınok Masonlar aldatmaya devam ediyor! Millet İttifakının Hâmisi Masonlar mı Ciao Bella Elveda Güzelim Rotary Okulda Milli Eğitim Nerede? Hiram’ın katili masonlardır! Rotary dünyayı birleştirir! Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 3, Biraderlerim Yalanla Kandırıyorlar Sizi Masonlar 15 Temmuz’u önceden biliyor muydu? Masonlar uydu hazır olan İmamoğlu’na! Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 1 Mason Localarında Pireler Berber Develer Tellal Olmuş Notre Dame‘ın şifresi! Masonlar neden saklanıyor? Cemiyyet-İ Fesadiyye Türkiye’de Gizli Mason Locaları Biraderleriniz Şerefsizliğe Devam Ediyor Masonik sırlar; Masonluk siyasi örgütlenmedir Altı Tophane Üstü Şişhane Masonik Süperego Yıl 1947; Mine Çiçeklerinin Karşı Devrim Hikâyesi Masonların Tevrat Üzerine Yemini Masonların Okullara Sızma Projesi Yabancı istihbaratların yeni maşası kim olacak? Guguk Kuşu Masonik Sırlar: Bir Mason Asla Hür Olamaz Büyük Locanın Takiyyecilik Geleneği Masonluk nasıl ateistleştiriliyor? Burkina Faso Ve Zamanın Ruhu Misyoner Masonluk Evrenin Ulu Mimarı Deizmin Anahtarı Mason yemini ve ölüm işareti! Mason adaylarına silahlı tehdit! Masonluk değil şarlatanlık! Atatürkçü masonlar vicdanınız rahat mı? Erdem’siz Bir Locada Erotik Gösteriler Masonları Üzen Haber; Büyük Loca yöneticilerinin kafası karışıkmış Masallar Gerçekler Ve Masonlar
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA