DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Özhan KIZILTAN
Özhan KIZILTAN
Giriş Tarihi : 01-12-2018 11:28

Mason adaylarına silahlı tehdit!

FETÖ ve Mason derneklerinin birçok ortak noktası var. Ortak karakterleri, dışarıya verdikleri izlenim ile içeride yapılanların birbiriyle alakasız oluşu. FETÖ yıllarca altın nesil yetiştiriyoruz, kamu yararına çalışıyoruz, hayır işleriyle uğraşıyoruz palavrasıyla toplum içinde saklanabildiyse, masonlar da Atatürkçülük ile bezenmiş, sevgi ve kardeşlik gibi harika bir ambalajın içine saklanıyor. Bu özelliklerinden dolayı Avrupa’da masonlara Ortaçağın mafyası diyenler de vardır. Vatikan’ın kendilerine sağladığı ayrıcalıklarla teşkilatlarını ayakta tutup Ortaçağ’ın işkencelerinden kurtulabilmişlerdir. Türkiye’deki durum da farklı değildir.

Mason localarına başvurusu kabul edilen adaylar, üye kabul töreni için vadi adını verdikleri binalarına çağrılıyorlar. Burada elbiselerinin bir bölümü çıkartılarak yarı çıplak hale getirilen adaylar, kurbanlık hayvanlar gibi boyunlarından iple bağlanarak gözleri siyah bir örtüyle kapatılıyor.

Aklın yolundan yürüyen, bilimi rehber edinen masonlarımıza bakar mısınız? 

Daha sonra törenin yapılacağı ve sözde NUR’un verileceği MÂBED olarak tanımladıkları salona alınan genç mason adaylarının kalpleri üzerine görevliler tarafından kılıç dayanıyor. Hepimizin kabul edeceği gibi, Kılıç tarihin en eski silahıdır. Daha locaya ilk adımını attığında gözleri kapalı, yarı çıplak ve boynuna ip bağlı olarak “silahlı tehdit” e maruz bırakılan adayların içinde bulunduğu psikolojiyi tahmin etmek hiç de zor olmasa gerek.

“Göğsünüze dayanan bu kılıç sırlarımızı ifşa etmeniz halinde duyacağınız vicdan azabını temsil etmektedir” diyerek, adaylara bu silahlı tehdidin sembolik olduğu izlenimi verilmektedir. Oysa törenin sonlarına doğru sarf ettikleri “Bugün iki tehlike atlattınız, eğer haddiniz olmadan bir adım daha atsaydınız, o kılıç size batacaktı. Kaçmaya kalksaydınız, boğazınızdaki ip sizi boğacaktı” sözleri mason adaylarına kabul töreni sırasında yapılan silahlı tehdidin hiç de sembolik ve manevi bir gönderme olmadığını, olayın tamamen fiziki olduğunu açıkça beyan etmektedir.

Herkesin gözü önünde yapılan bu silahlı tehdit, halen mason localarının yurt genelinde faaliyet gösteren merkez ve şubelerinde, standart bir uygulama olarak devam ettirilmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına göre yasal zeminde çalıştığını, aklın ve bilimin ışığında sözüm ona çağdaş Türkiye idealine bağlı olduğunu söyleyen, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve tolerans gibi ulvi değerlerin savunucusu olduğunu iddia eden bir derneğin perde arkası; Şiddet, tehdit ve düşmanca duygulara sahne olmaktadır.

Kamuoyundaki yaygın kanaate göre, Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği’nin çalışma prensibinin diğer sinsi ve riyakâr örgütlerden farkı yoktur. Sinsi örgütler, dışarıya hayırsever veya Müslüman görünürken içeride bambaşka bir dünyaları vardır. Üyelerine kabul törenlerinde verdikleri gözdağı, bu sinsi tarikatın her aşamasında farklı biçimlerde yansıtılmaktadır. Kullandıkları duygusal şiddet dili, yıldırma ve sindirme politikası tarikatın ayakta tutulması için bir gereklilik olarak görülmektedir. Özellikle kendilerinden farklı düşünen veya sistem içinde popülerleşen üyelere, gerek iftira atmak, gerekse kukla haysiyet divanlarında haksız yargılamalar yapmak suretiyle ceza almalarını, hatta dernekten atılmalarını sağlamaktadırlar.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Muğla, Eskişehir, Adana, Kayseri, Gaziantep, Antalya, Hatay illerinde herkesin gözü önünde, üyelerine ve üye adaylarına yaptıkları duygusal şiddet ve baskıyı ilgili illerimizin valilikleri, il dernekler müdürlükleri neden görmezden geliyor?

Bu ülkenin savcıları, emniyet teşkilatı 16 BİN kişinin önünde sergilenen silahlı tehditleri neden göremez? Bu şekilde çalışan bir mafyatik teşekküle neden dernek statüsü verilmektedir?

Günden güne yerli ve milli değerleri öne çıkaran iktidarımıza, çalışmalarıyla dünyayı hayrete uğratan Cumhurbaşkanımıza buradan soruyorum.

Özhan Kızıltan

NELER SÖYLENDİ?
@
Özhan KIZILTAN

Özhan KIZILTAN

DİĞER YAZILARI Erdal Beşikçioğlu mesaj mı veriyor! Masonlar Fabrika Ayarlarına Dönüyor Sayın İçişleri Bakanı Yerlikaya’ya Arz Ederiz! Ertuğrul Özkök ve Mason Davetiyesi Büyük Locada ‘İlerici Masonlar’ Paniği Kızıl Ordu’dan Taşeron Wagner’e CHP'yi Kim Kurtaracak Ezikler Siyaseti Sever! Ercan Öztürk Düzce’nin İşine Yarayacak Mı! Tuhaf Şeyler Oluyor Üç Milyon Dolarlık Mason vurgunu Tunç Soyer ve Türevlerinin Festival Atatürkçüğü Erenlerin Topu Küffarın Bağrında Patlayana Kadar Yazacağız Ak Parti’nin Masonsever Belediye Başkanı Turgut Altınok Masonlar aldatmaya devam ediyor! Millet İttifakının Hâmisi Masonlar mı Ciao Bella Elveda Güzelim Rotary Okulda Milli Eğitim Nerede? Hiram’ın katili masonlardır! Rotary dünyayı birleştirir! Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 3, Biraderlerim Yalanla Kandırıyorlar Sizi Masonlar 15 Temmuz’u önceden biliyor muydu? Masonlar uydu hazır olan İmamoğlu’na! Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 1 Mason Localarında Pireler Berber Develer Tellal Olmuş Notre Dame‘ın şifresi! Masonlar neden saklanıyor? Cemiyyet-İ Fesadiyye Türkiye’de Gizli Mason Locaları Biraderleriniz Şerefsizliğe Devam Ediyor Masonik sırlar; Masonluk siyasi örgütlenmedir Altı Tophane Üstü Şişhane Masonik Süperego Yıl 1947; Mine Çiçeklerinin Karşı Devrim Hikâyesi Masonların Tevrat Üzerine Yemini Masonların Okullara Sızma Projesi Yabancı istihbaratların yeni maşası kim olacak? Guguk Kuşu Masonik Sırlar: Bir Mason Asla Hür Olamaz Büyük Locanın Takiyyecilik Geleneği Masonluk nasıl ateistleştiriliyor? Burkina Faso Ve Zamanın Ruhu Kurumsal Şirk Misyoner Masonluk Evrenin Ulu Mimarı Deizmin Anahtarı Mason yemini ve ölüm işareti! Masonluk değil şarlatanlık! Atatürkçü masonlar vicdanınız rahat mı? Erdem’siz Bir Locada Erotik Gösteriler Masonları Üzen Haber; Büyük Loca yöneticilerinin kafası karışıkmış Masallar Gerçekler Ve Masonlar
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA